Skip to main content

CELEBS

Ηλίας Βρεττός: «Θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια»

Κόντεψε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Tην επιθυμία του να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια εξέφρασε σε συνέντευξή του στο «Celebrity Life Game» ο Ηλίας Βρεττός.

«Θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια. Θέλω πάρα πολύ να γίνω καλός μπαμπάς και καλός σύζυγος, γιατί μεγάλωσε σε μια πολύ καλή οικογένεια και σε ένα όμορφο οικογενειακό περιβάλλον. Παρόλα αυτά, αυτή τη στιγμή όλο αυτό φαντάζει λίγο επιστημονική φαντασία για εμένα. Το βλέπω λίγο στο μακρινό μέλλον. Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ. Είμαι και πολύ αυθόρμητος άνθρωπος. Μπορεί αύριο να με δεις παντρεμένο», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως έφτασε ένα βήμα πριν τον γάμο, λέγοντας χιουμοριστικά «Έχω φτάσει πολύ κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας. Γύρισα από την άλλη κι έφυγα. Τα κοίταξα κι είπε Άσε μωρέ, πολλά είναι. Μην τα ανέβω καλύτερα», ενώ πρόσθεσε έπειτα: «Είναι γνωστό τώρα αυτό. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες. Όλοι καταλαβαίνουμε για τι μιλάμε».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department