Skip to main content

CELEBS

Kim Kardashian: Της αρέσει το φαγητό και δεν το κρύβει!

Η θεά Kim αγαπάει τις καμπύλες της και μας κάνει περήφανους με τις δηλώσεις της.



 

Είναι άνετη, είναι ακομπλεξάριστη, είναι αστεία. Μπορεί να αποκάλυψε πριν λίγες μέρες ότι μόλις γεννήσει θα κάνει ένα γενικό ρετούς αφήνοντας για ακόμη μία φορά τον εαυτό της στο χειρουργική νυστέρι, όμως η Kim Kardashian έχει αποδείξει ξανά ότι αγαπάει τις καμπύλες τις, είναι περήφανη γι αυτές και τις διαφημίζει. 

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο όταν κάποιος ακόλουθος της στο Twitter της άφησε ένα προσβλητικό σχόλιο σχετικά με την σχέση της με το φαγητό, η διάσημη τηλεπερσόνα δεν δίστασε να του απαντήσει καταλλήλως. 

Ας πάρουμε το στόρυ από την αρχή. Η Kim τη διάρκεια της προβολής του τελευταίου επεισοδίου του Keeping Up With The Kardashians, έκανε ένα tweet, αναφερόμενη σε μία φράση της από το reality, στο οποίο έγραφε: «Μου λείπει πολύ η Νέα Ορλεάνη. Σίγουρα θα την ξαναεπισκεφτώ όταν γεννήσω για να φάω μερικά beignets ». Δυστυχώς όμως, και όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα με αυτά, ένας follower απάντησε από κάτω: «Το μόνο που σκέφτεσαι είναι το φαγητό fat bitch»!

Και όχι, η Kim σε καμία περίπτωση δεν έδωσε τόπο στην οργή, μιας και μπορεί να μην μας γεμίζει το μάτι, αλλά έχει τσαγανό! Απάντησε λοιπόν στον αγενή follower και είπε τα εξής: «Ω ναι! Καμία ντροπή στο δικό μου παιχνίδι. Αδιαφορώ τόσο πολύ για τα κιλά μου και το αν παχαίνω και κυρίως για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Eίμαι πολύ περήφανη για το σώμα μου», έγραψε.

Kι εμείς για σένα, Kim!

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department