Skip to main content

CELEBS

Κι ο δίσκος της Rihanna ακόμη να τελειώσει

Ολημερίς τον χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν



 

Μπορεί να βγήκε τον Σεπτέμβριο και να ανακοίνωσε πως ο νέος δίσκος της με τίτλο "Anti" πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη της χρονιάς (δίνοντας ως πιθανότερη ημερομηνία την 4η Δεκεμβρίου) όμως μάλλον η Rihanna δεν τα υπολόγισε καλά τα πράγματα και έμεινε πίσω στον προγραμματισμό.

Κι όταν λέμε πίσω, εννοούμε πολύ πίσω καθώς το άλμπουμ όχι μόνο δεν βρίσκεται στα δισκοπωλεία αλλά δεν έχει πάρει καν τον δρόμο προς το τελικό τύπωμα του. Η RiRi πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε ότι αφήνει στην άκρη όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες της για να επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση του δίσκου της, μόνο που αυτή η κυκλοφορία εξακολουθεί να είναι σήριαλ.

Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία γράφει η καλή φίλη και συνεργάτιδα της, Sia, η οποία αποκάλυψε πως η Rihanna την επισκέφθηκε πρόσφατα και άκουσαν μαζί μια ντουζίνα καινούργια τραγούδια.

«Μου είπε ότι ψάχνει ακόμα τραγούδια για τον καινούργιο της δίσκο», είπε η τραγουδοποιός. Επίσης η Sia αποκάλυψε ότι λίγο καιρό πριν είχε προτείνει στη Rihanna να ηχογραφήσει αυτή το "Alive" (το γνωστό κομμάτι που έκανε τελικά επιτυχία η ίδια) όμως εκείνη το απέρριψε γιατί δεν της άρεσε αρκετά.

Απ' ό,τι πάντως φαίνεται στη φάση που είναι τίποτα δεν της αρέσει αρκετά. 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές