Skip to main content

CELEBS

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Συνειδητά απέχω από την τηλεόραση»

Έχει δυσκολευτει οικονομικά


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Ο Σταμάτης Φασουλής θα είναι στην κριτική επιτροπή του YFSF, ωστόσο η Μαρίνα Ασλάνογλου τόνισε ότι δεν θα έκανε κάτι αντίστοιχο.

 «Σε κριτική επιτροπή δεν θα μπορούσα να είμαι, θέλει εμπειρία, μια διαδρομή και μια ματιά που εγώ δεν έχω. Ο Σταμάτης είναι ο πλέον ειδικοί να κρίνει. Τώρα, όσον αφορά το διαγωνιστικό μέρος, δεν νομίζω πως θα τα κατάφερνα. Είναι κάτι διαφορετικό για μένα. Εδώ και οκτώ χρόνια, άλλωστε, συνειδητά απέχω από την τηλεόραση. Είναι επιλογή μου. Δεν με ενδιέφερε κάτι τόσο πολύ για να το κάνω και να το μοιράσω με το θέατρο. Μέχρι τώρα ήθελα να είμαι αφοσιωμένη μόνο στο θέατρο, να μη μου παίρνει τίποτε άλλο ενέργεια και προσοχή» τόνισε στο ΟΚ.

-Αυτό το διάστημα δυσκολεύτηκες οικονομικά;

«Φυσικά και δυσκολεύτηκα οικονομικά, αλλά το ήξερα. Είμαι προετοιμασμένη από τη σχολή. Ήξερα ότι πρέπει να έχω γερό στομάχι και πως είναι ένα εποχιακό επάγγελμα. Μου έχει τύχει να μου προταθεί καλοκαιρινή παράσταση, στην οποία δεν μπορούσα να πάω, γιατί συνέπιπτε για δέκα μέρος με τη χειμερινή μου δουλειά. Και έτσι έχασα μία ολόκληρη καλοκαιρινή σεζόν. Έμεινα χωρίς δουλειά. Υπάρχουν όμως και καλοκαίρια που συνειδητά δεν δουλεύω, γιατί θέλω να κάνω πολλές διακοπεί. Είχα να το κάνω δέκα χρόνια. Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά. Δεν θέλω να χάνω στιγμές και μέρες με τον σύντροφό μου, την οικογένεια μου, τους φίλους μου. Όλα πρέπει να τα προσέχουμε.»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα