Skip to main content

CELEBS

Αυτό το (Χριστουγεννιάτικο) νούμερο ένα ποιος θα το πάρει;

Όλη η Βρετανία αγοράζει μουσική



 

Ποιος θα είναι ο καλλιτέχνης που θα καταφέρει να βρεθεί στην κορυφή των φετινών Χριστουγεννιάτικων βρετανικών charts;

Η αγορά δίσκων βρίσκεται στα καλύτερα της τις ημέρες των γιορτών στη Μεγάλη Βρετανία όπου στα μεγάλα δισκοπωλεία γίνεται κυριολεκτικά το αδιαχώρητο. Οπότε είναι λογικό το ενδιαφέρον τόσο των δισκογραφικών όσο και των ίδιων των καλλιτεχνών για το ποιος απ' όλους θα καταφέρει τελικά να επικρατήσει αυτή την εβδομάδα. 

Μέχρι στιγμής να πούμε ότι στα βρετανικά charts βρίσκονται ήδη, ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά 6 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κάποια από τα οποία δεν είναι καν νέες κυκλοφορίες, όπως για παράδειγμα το "All I Want For Christmas Is You" δια στόματος Mariah Carey. 

Όσο για την κορυφή αυτή φαίνεται ότι τελικά ανήκει στον Justin Bieber με το νέο του κομμάτι "Love Yourself" να έχει πουλήσει ήδη τρελά σύμφωνα με πρώτες μετρήσεις και να έχουμε ακόμα 5 ημέρες μέχρι την Κυριακή. 

Παρόλα αυτά και το "Fix You" των Coldplay αλλά και το "Bridge Over Troubled Water" των Simon & Garfunkel, τα οποία δόθηκαν στην αγορά για φιλανθρωπικούς σκοπούς είναι μάλλον πολύ ισχυροί αντίπαλοι. 

Αυτό που πάντως ξέρουμε σχεδόν με σιγουριά είναι ότι η Adele θα παραμείνει στο νούμερο ένα του Album Charts για ακόμα μία εβδομάδα καθώς μέσα σε τρεις μόνο ημέρες πούλησε 160.000 επιπλέον αντίτυπα.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department