Skip to main content

CELEBS

Τάμτα: Έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

Θέλει ο σύντροφός της να τη σέβεται


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Η Τάμτα, η οποία έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του Πάρη Κασιδόκωστα, σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στα προσωπικά της, επιβεβαιώνοντας πως πλέον δεν είναι μόνη.

Eίχες δηλώσει πέρυσι στο «Μiss GLITTER» πως «δεν είσαι ερωτευμένη αυτήν τη στιγμή αλλά αν έρθει κάτι που αξίζει θα το δεχτείς με μεγάλη χαρά». Ήρθε αυτό το κάτι;

«Όταν δεν υπάρχει κάτι στη ζωή σου μιλάς πολύ πιο άνετα γι’ αυτό γιατί το τοποθετείς όλο σε ένα θεωρητικό πλαίσιο. Όταν υπάρχει, όμως, προσπαθείς να το προστατεύσεις. Είναι κατανοητό να υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του κόσμου για το τι συμβαίνει στη ζωή μου και το εκτιμώ και το σέβομαι γιατί αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον σημαίνει πως δεν νοιάζεις τον κόσμο. Όμως η ζωή είναι περίεργη. Με την ίδια ευκολία που σου φέρνει πράγματα μετά μπορεί να σ’ τα αφαιρέσει, οπότε θα αρκεστώ να πω πως αυτήν τη στιγμή είμαι καλά. Δεν μπορώ αλήθεια να δηλώσω κάτι παραπάνω, όχι γιατί είμαι στη φάση που δεν αισθάνομαι σίγουρη αλλά γιατί θέλω να αφήσω τον χρόνο να περάσει πριν πω οτιδήποτε».

Πώς θα περιέγραφες τον ιδανικό σύντροφο;

«Πρέπει να με σέβεται. Να σέβεται τα «θέλω» μου, τις ανάγκες μου, τους δικούς μου ανθρώπους. Όταν μπαίνει κάποιος άνθρωπος στη ζωή σου ασυναίσθητα προσαρμόζεσαι σε έναν βαθμό σε ό,τι κάνει εκείνος και σε ό,τι αγαπάει. Και αυτό είναι φυσιολογικό και το κάνουμε όλοι μας, αλλά την καθημερινότητά μου ριζικά δεν θα την άλλαζα».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department