Skip to main content

CELEBS

Ελευθερία Ελευθερίου: Έτσι βγήκε νικήτρια από τη «μάχη» της με τη νευρική ανορεξία

Το μήνυμά της στα κορίτσια που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να νικήσει τη νευρική ανορεξία, όταν είχε φτάσει στα πρόθυρά της, αποκάλυψε η Ελευθερία Ελευθερίου την Πέμπτη στο «The 2night show», όπου βρέθηκε καλεσμένη.

«Έχω αυτογνωσία… Έκατσα λίγο, τα βρήκα με τον εαυτό μου και είπε «Ελευθερία έχουμε πρόβλημα». Μόνη μου βγήκα από αυτό, χωρίς να μιλήσω σε κανέναν. Κατάφερα σε ένα χρόνο να βάλω 10 κιλά, όσο έπρεπε να βάλω. Το πρόλαβα! Είναι πολύ λεπτή η γραμμή κι εγώ είχα φτάσει ακριβώς στην κόκκινη γραμμή για να με πάρει η κατηφόρα», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, η ίδια δεν παρέλειψε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλα τα κορίτσια που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, επισημαίνοντας: «Το πιο σημαντικό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας όπως είμαστε. Δεν χρειάζεται να γίνουμε κάτι άλλο. Το πιο σημαντικό είναι το πώς νιώθεις εσύ η ίδια. Αν νιώθεις ωραία θα το μεταδόσεις. Όσο αδύνατος και να είσαι, αν δεν νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου, δεν θα το μεταδόσεις».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department