Skip to main content

CELEBS

Αngelina Jolie - Brad Pitt: Έξι παιδιά αρκούν;

Το ζευγάρι διαψεύδει τις φήμες για νέα υιοθεσία...



 

Δεν περνάει μέρα που να μην έχουμε κάποιο νέο σχετικά με αυτό το διάσημο ζευγάρι. Πότε αυτά που φτάνουν στα αυτιά μας είναι αλήθεια, πότε δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα.

Όπως για παράδειγμα η είδηση που έκανε πριν από λίγες ημέρες τον γύρο του κόσμου και η οποία ήθελε τους δύο ηθοποιούς να γίνονται σύντομα ηθοποιοί για ακόμα μία φορά.

Σύμφωνα πληροφορίες η Jolie είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για να υιοθετήσει ένα παιδάκι από τη Καμπότζη κάτι που διαψεύστηκε σήμερα από τον εκπρόσωπου του ζευγαριού.

Και το γραφείου Τύπου του υπουργείου που είναι υπεύθυνο για τις υιοθεσίες στη χώρα βάζει τέλος σε όλα τα παραπάνω σενάρια.

«Είδα κι εγώ τα δημοσιεύματα, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια φήμη» τόνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Sao Samphois, προσθέτοντας πως, τη δεδομένη στιγμή, δεν υπάρχει ο και νομικός μηχανισμός για μια τέτοια υιοθεσία.

Τον περασμένο Νοέμβρη, μιλώντας στην Telegraph, ο Brad Pitt είχε δηλώσει ότι τα αρχικά σχέδιά του με την Angelina Jolie περιελάμβαναν περισσότερα από 6 παιδιά: «Κοίτα, η Angie κι εγώ θέλαμε καμιά ντουζίνα, αλλά εγκαταλείψαμε στα 6» είπε με χιούμορ.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα