Skip to main content

CELEBS

Tην 20η Ιανουαρίου η Νέα Υόρκη γιορτάζει...

...την Hμέρα David Bowie



Εχθές το μεσημέρι, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Bill de Blasio ανακοίνωσε ότι η 20η Ιανουαρίου δεν θα είναι πλέον για την πόλη μία κοινή ημέρα, όπως όλες οι άλλες. 

Γιατί οι αρχές της πόλης αποφάσισαν να αφιερώσουν τη συγκεκριμένη ημερομηνία στην μνήμη του πιο αγαπημένου «διαστημανθρώπου» που πέρασε ποτέ από τη μουσική, ονομάζοντας την Ημέρα David Bowie. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η είδηση θα ανακοινωθεί και επίσημα στην τελευταία παράσταση του μιούζικαλ Lazarus που παίζεται αυτή τη στιγμή στο Μπρόντγουει και στο οποίο ο Bowie είχε συμμετάσχει ως εμπνευστής και συν-παραγωγός. 

Ο διάσημος μουσικός έζησε στη Νέα Υόρκη για πάνω από 20 χρόνια και είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν θα μπορούσε πια να φανταστεί τον εαυτό του να ζει οπουδήποτε αλλού. 

Η Νέα Υόρκη όμως δεν είναι η μοναδική πόλη που χάρισε τον Bowie την δική του, ξεχωριστή μέρα: Είχε προηγηθεί το Σικάγο, το 2014, που είχε ονομάσει την 23η Σεπτεμβρίου ως Ημέρα David Bowie.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department