Skip to main content

CELEBS

Kate Middleton - Πρίγκιπας William: Ξέρουμε τον λόγο που τσακώνονται...

Τελικά είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι...



Μπορεί να ζουν μέσα σε Παλάτι, αλλά η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William έχουν αποδείξει εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες φορές πως είναι ένα κανονικό ζευγάρι. Προτιμούν να ζουν απλά και να είναι προσιτοί στους Βρετανούς πολίτες και να ζουν την κάθε τους στιγμή χωρίς υπερβολές. Η αιτία, λοιπόν, των τελευταίων τους τσακωμών είναι ό,τι ακριβώς διαδραματίζεται στο σπίτι κάθε νέου ζευγαριού.

Ο πρίγκιπας William θέλει να μεγαλώσει λίγο ακόμα την οικογένειά του και να δει την αγαπημένη του Kate να «φουσκώνει» ξανά. Εκείνος επιθυμεί ένα τρίτο παιδί, ενώ η σύζυγός του έχει αποφασίσει να σταματήσει στον αριθμό δύο. Υπάρχει βλέπετε και ο ανταγωνισμός με τις υπόλοιπες βασιλικές οικογένειες που όλο και πληθαίνουν και ο William δε θέλει να υστερεί. H Kate Middleton, από την άλλη δείχνει να απολαμβάνει τα παιχνίδια με την μικρή Charlotte και τον George και να μη θέλει (μέχρι στιγμής) να μείνει ξανά έγκυος.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department