Skip to main content

CELEBS

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Δεν είμαι εύκολος σύντροφος»

Πάντα είναι ερωτευμένος


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έχει δηλώσει ότι είναι σκληρός κριτής του εαυτού του. Αυτό το απέδειξε σε συνέντευξή του με μορφή μονόλογου στο κυπριακό Down Town, όπου έκανε την πιο σκληρή αυτοκριτική του, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στην ερωτική του ζωή.

«Είμαι ερωτευμένος. Πάντα είμαι. Αν δεν είμαι, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ο έρωτας είναι τα πάντα για μένα, είναι η δύναμή μου. Δεν είναι ότι με ισορροπεί αυτό το συναίσθημα, αλλά με παρακινεί, μου δίνει ώθηση για παραπέρα. Μου είναι απαραίτητο. Δεν θυμάμαι, εξάλλου, ποτέ τον εαυτό μου μόνο του.

Σχεδόν ποτέ δεν ήμουν μπακούρι. Κι όταν το έζησα -σπάνια- ήμουν στην ενδιάμεση φάση που έτρεχα για κάτι άλλο. Το ιδανικό είναι να συνδυάζεις τον έρωτα με το καλό σεξ. Δεν γίνεται πάντα. Μπορείς να κάνεις σεξ και χωρίς να είσαι ερωτευμένος. Εγώ τα έχω ζήσει και τα δύο, αλλά πάντα προέκυπτε ο έρωτας. Είναι πολύ βασικό το σεξ σε μία σχέση και δεν θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου χωρίς σεξ. Δεν έχω περάσει καμία περίοδο, όπου να απέχω – είμαι 31 και δεν μου έχει τύχει.

Απ’ την άλλη, δεν είμαι εύκολος σύντροφος. Είμαι καλός μέχρι τα δύο πρώτα χρόνια. Μετά αλλάζω κάπως. Έχω υψηλές απαιτήσεις από τους άλλους, αλλά κυρίως απ’ τον εαυτό μου. Η κατανόηση είναι που παίζει ρόλο. Ναι, έχω πληγωθεί πολλές φορές, από βλακείες μου, γιατί δινόμουν πολύ εύκολα. Με πείραζαν μικρά, αστεία και ασήμαντα πράγματα, που εμένα όμως, μου φαινόντουσαν βουνό και πνιγόμουν. Ν

όμιζα ότι θιγόταν η προσωπικότητά μου, λες και με πρόσβαλλαν. Είδα ότι δεν είναι έτσι, ότι μου κάνει και κάνω κακό και το σταμάτησα. Ήμουν πολύ ακραίος στα ερωτικά μου. Βασικά, τώρα που το σκέφτομαι, ήμουν ακραίο παιδί. Για να σου δώσω να καταλάβεις, κάποτε ήμουνα gothic, γκοθάς που λένε, έβαφα τα νύχια μου μαύρα, κλεινόμουν στον εαυτό μου, στο δωμάτιό μου. Μετά την άκουγα με φάσεις μοναξιάς και απομόνωσης. Κι αμέσως μετά ανοιγόμουν σε όλους, ήταν όλοι φίλοι μου κι εγώ ο πιο χαρούμενος άνθρωπος του κόσμου. Ήταν όλα στα άκρα!

Δεν νιώθω εύκολα κάτι για κάποιον. Συμπαθώ πολύ εύκολα και ανοίγω την πόρτα μου έτσι απλά. Αλλά βαθύ συναίσθημα δεν νιώθω εύκολα. Πλέον μπορείς να καταλάβεις πότε σε προσεγγίζει κάποια γι’ αυτό που φαίνεσαι και πότε γι’ αυτό που είσαι. Οπότε ξέρεις» τόνισε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.



Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department