Skip to main content

CELEBS

Beyonce: Βραβείο από τα χεράκια τoυ άντρα και της κόρης της!

H Bi και o Jay Z είναι ακόμα μαζί.



 

Μετά από μια εκρηκτική ζωντανή εμφάνιση που κράτησε 15 λεπτά η Beyonce τιμήθηκε από τους υπεύθυνους των MTV Video Music Awards με ένα βραβείο για την συνολική συνεισφορά της στον χώρο της μουσικής και της διασκέδασης. 

Δεν ήταν όμως τόσο το βραβείο από μόνο του όσο το γεγονός ότι ο σύζυγος της Jay Ζ ανέβηκε ξαφνικά στη σκηνή κρατώντας στην αγκαλιά του την κορούλα τους, Blue Ivy, που έκανε την Beyonce να βουρκώσει από συγκίνηση. 

Ο διάσημος ράπερ και η μικρή Blue Ivy παρέδωσαν το βραβείο στην ταλαντούχα μαμά και εκείνη το δέχτηκε δίνοντας στον Jay Z ένα μεγάλο φιλί στο στόμα, το οποίο αποδεικνύει πως παρά τα προβλήματα οι δύο τους κάνουν ειλικρινή προσπάθεια για να τα ξαναβρούν.

Το γεγονός που έκλεψε την παράσταση όμως - ακόμα και από τα κουτσομπολιά για τον γάμο του διάσημου ζευγαριού - ήταν η μικρούλα Blue Ινy η οποία χειροκρότησε την Beyonce φωνάζοντας «Μπράβο μαμά»!

Δες το βίντεο κάνοντας κλικ εδώ.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department