Skip to main content

CELEBS

Τζένη Διαγούπη: Κάνει η ίδια τα... μερεμέτια στο σπίτι της

Πιάνουν τα χέρια της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Η Τζένη Διαγούπη αγαπάει το σπίτι της το οποίο έχει φτιάξει με το δικό της προσωπικό γούστο και με πολύ μεράκι. Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα σε συνέντευξή της επισήμανε ότι η ίδια φτιάχνει τα... μερεμέτια που προκύπτουν, καθώς όπως υπογράμμισε πιάνουν τα χέρια της.

«Όταν μετακόμισα, έκανα ανακαίνιση στο σπίτι. Η διακόσμηση είναι κλασική, με vintage επιρροές, και θα έλεγα ότι είναι ένα πολύχρωμο σπίτι. Οι τοίχοι στο σαλόνι είναι βαμμένοι μπεζ και πορτοκαλί, ενώ η κουζίνα που είναι ξεχωριστό δωμάτιο, έχει έπιπλα σε γκρι και λευκή απόχρωση» είπε στο Οκ και συνέχισε:

«Ασχολούμαι η ίδια με ης δουλειές του σπιτιού. Και επειδή πιάνουν τα χέρια μου, καταπιάνομαι, όταν πρέπει, και με τα ηλεκτρολογικά και με τα υδραυλικά. Γενικά, μου αρέσει η τάξη. Δεν μπορώ να βλέπω τα πράγματα άνω-κάτω. Δεν έχω εμμονή με την καθαριότητα, αλλά, όταν επιστρέφω στο σπίτι, πάντα βγάζω τα παπούτσια μου και αλλάζω τα ρούχα που φορούσα έξω. Είμαι σπιτόγατα. Μου αρέσει να περνάω χρόνο, στον χώρο μου. Πολύ συχνά έρχονται και φίλοι μου για φαγητό».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department