Skip to main content

CELEBS

Μichael Jackson: Είχε όντως αυτό το...παράξενο χόμπι;

O βασιλιάς της Ποπ είχε χιούμορ...



 

O Μichael Jackson είχε χιούμορ. Κι αυτό είναι κάτι που δεν είχαμε συνειδητοποιήσει πλήρως, εξαιτίας του ότι ο πρίγκιπας της ποπ έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του απομονωμένος, πραγματοποιώντας λιγοστές δημόσιες εμφανίσεις. Το διαπιστώνουμε όμως με διάφορες αφορμές, μετά τον θάνατό του.

Μετά λοιπόν την αποκάλυψη ότι ο Jackson διασκέδαζε τρομερά με το να παίρνει τηλέφωνο στη μέση της νύχτας και να κάνει φάρσες σε διάφορους διάσημους συναδέλφους του από τον χώρο της μουσικής και του σινεμά, ακόμη ένα «αστείο» χόμπι του έρχεται στη δημοσιότητα μέσα από το νέο βιβλίο του παραγωγού LΑ Reid.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα ή μάλλον τα γραπτά του LA Reid, ο Michael Jackson απολάμβανε να χαζεύει βιντεάκια με τον Prince. Κι αν βιάζεστε να σκεφτείτε πόσο συμπαθητικό ήταν αυτό το έντονο συναδελφικό ενδιαφέρον, να σας ενημερώσουμε ότι ο Jackson δεν έβλεπε βιντεάκια του Prince για να θαυμάσει τις καλλιτεχνικές του ικανότητες, αλλά για να γελάσει μέχρι δακρύων. 

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο αγαπούσε ιδιαίτερα βίντεο από συναυλίες του Prince, στα οποία κάτι δεν είχε πάει και τόσο καλά, έχοντας ιδιαίτερη προτίμηση σε αυτά όπου ο Prince κάνει κάποια γκάφα.

Ο Reid στο βιβλίο του "Sing To Me" ισχυρίζεται ότι ο ίδιος ο Jackson του είχε βάλει να δει αντίστοιχα βίντεο του Prince για να γελάσουνε. 

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κόντρα ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες βλέπει το φως της δημοσιότητας. Στη βιογραφία του Micheal Jackson "MJ: The Genius of Michael Jackson", που κυκλοφόρησε το 2015, ο Πρίγκιπας εμφανίζεται να είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ο Prince υπήρξε πάντα κακός μαζί του.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department