Skip to main content

CELEBS

Emma Watson: Τρελά ερωτευμένη!

Ποιός είναι ο άνδρας που της έχει πάρει το μυαλό...



 

Η Emma Watson είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Όμορφη, ταλαντούχα, σοβαρή και πάρα πολύ έξυπνη, η μικρούλα Eρμιόνη Γκέιντζερ που γνωρίσαμε μέσα από την διάσημη σειρά ταινιών Harry Potter κατάφερε αυτό που λίγοι σταρ έχουν καταφέρει. Να γίνει σούπερ διάσημη σε μικρή ηλικία αλλά να διατηρήσει την ίδια στιγμή ακέραιο τον χαρακτήρα της και την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Η Emma έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι δεν έχει τυφλωθεί από τα φώτα του Hollywood και μάλιστα δεν δίστασε σε κάποια φάση να εγκαταλείψει το σινεμά για να επικεντρωθεί στις σπουδές της. Και τώρα που το κοριτσάκι μεγάλωσε και έγινε μία πανέμορφη γυναίκα 25 χρονών ο μεγάλος έρωτας της χτύπησε την πόρτα.

Όχι, αυτή την φορά δεν είναι κάποιος συμφοιτητής της ή κάποιο αγόρι της ηλικίας της αλλά ένας πολύ γοητευτικός άνδρας, 10 χρόνια μεγαλύτερος της.

Ο λόγος για τον επιχειρηματία William Knight, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι ξετρελαμένος μαζί της, τόσο που ήδη μένει τα περισσότερα βράδια στο σπίτι της.

Οι δύο τους είναι πολύ καλά μαζί και ήδη έκαναν παρέα διακοπές, στις ακτές τις Καλιφόρνια. Κάτι μας λέει ότι από αυτό το μέτωπο θα ακούσουμε σύντομα περισσότερα ευχάριστα νέα.  

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department