Skip to main content

CELEBS

Μαριάννα Τουμασάτου: Την... έδειραν στον δρόμο και κατέληξε στο νοσοκομείο με διάσειση

Τη βρήκαν αιμόφυρτη


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «ΦΜ Live» και εξομολογήθηκε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου την άσχημη κατάληξη που είχε η σύγκρουση της με διερχόμενο όχημα.

Όπως αποκάλυψε η γνωστη ηθοποιός αντάλλαξε βαριές κουβέντες με τον άλλον οδηγό, πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα εκείνη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με διάσειση.

«Έχω παίξει πολύ άσχημο ξύλο στο δρόμο! Με έστειλε στο νοσοκομείο με διάσειση ένας άνθρωπος που τσακωθήκαμε για τα αυτοκίνητα!», ανέφερε αρχικά με τους παρουσιαστές όπως ήταν φυσικό να μένουν εμβρόντητοι.

«Με βρήκε μία κοπελίτσα που είδε το συμβάν. Ήταν σε έναν ερημικό δρόμο και εγώ ήμουν αιμόφυρτη στο αυτοκίνητο. Στην αρχή είχα τις αισθήσεις μου. Τις πρώτες που μάζεψα τις κατάλαβα, τις υπόλοιπες, όχι... Αυτός ερχόταν να με κλείσει από δεξιά, του είπα κι εγώ την… ευγένεια που μου ήρθε στο μυαλό, μου απάντησε την άλλη ευγένεια κι εγώ έκανα το κλασικό και κατέβηκα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηθοποιός έκανε μήνυση κατ’ αγνώστου, ενώ, όπως παραδέχθηκε, είναι λίγο οξύθυμη στο δρόμο.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department