Skip to main content

CELEBS

Barack Obama: Πώς ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ την είπε στον Donald Trump;

Μπηχτές στον Λευκό Οίκο...



 

Δηλώσεις κατά της υποψηφιότητας του Donald Trump έκανε ο Barack Obama προκαλώντας την αντίδραση του υποψηφίου για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών. «Ο Donald Trump δεν θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ για έναν απλό λόγο: Οι Αμερικανοί καταλαβαίνουν πως το να γίνεις πρόεδρος είναι σοβαρή δουλειά, δεν είσαι παρουσιαστής ριάλιτι», δήλωσε ο νυν Αμερικανός πρόεδρος.

Βέβαια ο θορυβώδης δισεκατομμυριούχος δεν έχασε χρόνο και απάντησε με τη μία στην μπηχτή του Obama λέγοντας ότι «Ο Obama ήταν τυχερός που δεν ήμουν εγώ υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές γιατί θα είχε χάσει. Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει κάνει τόσο κακή δουλειά, μας έχει φέρει τόσο πίσω, που το ότι το λέει αυτό για μένα είναι στην πραγματικότητα μεγάλο κομπλιμέντο». Kαι συμπλήρωσε με το γνωστό ταπεραμέντο που τον διακατέχει: «Ευτυχώς για τον Obama, δεν έβαλα υποψηφιότητα όταν είχε βάλει ο Ρόμνεϊ, γιατί τότε κύριε Ομπάμα θα ήσασταν πρόεδρος μίας θητείας».

Περιμένουμε να δούμε αν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα δώσει συνέχεια στο...μάτς.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department