Skip to main content

CELEBS

Νεκρός σε τροχαίο ο Παντελής Παντελιδης

Ανείπωτη τραγωδία


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Tόσο άδικα και πρόωρα κόπηκε το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης ο γνωστός τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 33 ετών, μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη στην Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τραγουδιστής και στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο γυναίκες (έχουν τραυματιστεί σοβαρά) κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης με μεγάλη ταχύτητα και κατέληξε στις μπάρες του δρόμου στη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Όλα δείχνουν ότι έχασε τον έλεγχο, το αυτοκίνητο προσέκρουσε στις μπάρες με αποτέλεσμα οι λαμαρίνες να τον τραυματίσουν βαρύτατα.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου δυστυχώς λίγο αργότερα κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους του και τους αμέτρητους φαν του.

Ο Παντελής Παντελίδης είχε προκαλέσει αίσθηση στη νυχτερινή Αθήνα, όταν ξεκινώντας πριν χρόνια να ανεβάζει τα τραγούδια του στο Youtube, έγινε περιζήτητος με σουξέ που τραγουδήθηκαν από χιλιάδες.

Ήταν αυτοδίδακτος και στο παρελθόν εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού, αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής, καταφέρνοντας να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

«Δεν ταιριάζετε σου λέω», «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», ήταν μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department