Skip to main content

CELEBS

Oscars 2016: Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται...

Τι είπε η Kate Winslet στο αυτί της Brie Larson και της Cate Blanchett;



Νομίζαμε ότι το Oscar του Leonardo και η αποκάλυψη της σχέσης των Fassbender - Vikander ήταν αρκετά για να κλείσει πλήρως το εντυπωσιακό κεφάλαιο των φετινών Όσκαρ, η Kate Winslet όμως μας επιφύλλασε ακόμα μία έκπληξη.

Και μπορεί οι περισσότεροι να την συζήτησαν για το γεγονός ότι είχε την πιο εκπληκτική αντίδραση ever στον λόγο του DiCaprio (και λογικό, αυτά τα δυο παιδιά μαζί εκτινάχθηκαν) αλλά η Kate είχε έναν άλλον, πολύ πιο δυνατό άσσο κρυμμένο στο μανίκι της.

Ο φωτογραφικός φακός, που λες, κατέγραψε μία κουβέντα, ανάμεσα στη Brie Larson, την Cate Blanchett και την Kate, φυσικά, οι οποίες είχαν κάνει ένα πηγαδάκι συζητώντας με ενθουσιασμό. Και κάποια στιγμή, η Kate λέει κάτι με γουρλωμένα μάτια, και οι άλλες δύο ξεσπούν σε γέλια αγγίζοντας την... κοιλιά της.

Φυσικά, το νέο κυκλοφόρησε με ταχύτητα φωτός, και πλέον όλοι μιλούν για εγκυμοσύνη της διάσημης ηθοποιού. Πάντως ο ενθουσιασμός της Cate όπως θα δεις στη φωτογραφία που ακολουθεί υπονοεί εύκολα κάτι τέτοιο.

1456756967-ccwgmnzwiaa9fgh_c0de9.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department