Skip to main content

CELEBS

Kim Cattrall: Τι σχέση έχει με τον πρωθυπουργό του Καναδά;

Mία δήλωση, πολύ γέλιο...



Η Kim Cattrall μας έχει κάνει πολλές φορές να πεθάνουμε στα γέλια. Κυρίως μέσα από τον ρόλο της ως ανεξάρτητη και ζωηρή Samantha στο Sex and the City, αλλά και με διάφορες δηλώσεις της, οι οποίες διαρκώς αποδεικνύουν πόσο κουλ, άνετη και ακομπλεξάριστη είναι.

Τελευταίο κρούσμα η αντίδραση της όταν ανακάλυψε πως το τηλεοπτικό δικτυο CBS και οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ "60 Minutes", που αναφερόταν στη ζωή του πρωθυπουργού του Καναδά, Justin Trudeau, την πέρασαν, κατά λάθος, για τη μητέρα του, η ίδια είχε την πιο τέλεια αντίδραση.

Μέσα στο ντοκιμαντέρ προβλήθηκαν φωτογραφίες της ηθοποιού, από όταν ήταν περίπου 20 ετών και οι υπεύθυνοι εσφαλμένα νόμισαν πως ήταν η Margaret Trudeau, παρά το γεγονός πως η 59χρονη Cattrall περνά τον πρωθυπουργό του Καναδά μόνο 15 χρόνια!

"Έχω ένα γιο που είναι πρωθυπουργός του Καναδά; Δε θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη", δήλωσε, αστειευόμενη, η σταρ του Sex and the City.

Βέβαια το όλο μπέρδεμα έχει εξήγηση. Ο πατέρας του Justin, Pierre Trudeau, ο οποίος ήταν παλαιότερα πρωθυπουργός του Καναδά, λίγο μετά από το διαζύγιό του με τη γυναίκα του, Margaret, έβγαινε με διάφορες celebrities, ανάμεσά τους οι Barbra Streisand, Jane Fonda και φυσικά, η Kim Cattrall.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department