Skip to main content

CELEBS

Σμαράγδα Καρύδη: Γιατί δεν ήθελε να επιβεβαιωθεί η σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη;

Δεν της αρέσουν οι βαρύγδουπες δηλώσεις


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Σμαράγδα Καρυδη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι ένιωσε άβολα όταν ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε στο «Down Town» πως είναι ζευγάρι, αποκαλύπτοντας και τον λόγο που συνέβη αυτό.

«Δεν ήθελα να ξεκινήσει αυτή η ιστορία επειδή δεν θέλω να πω τίποτα για τη σχέση μου με τον Θοδωρή. Δεν θέλω να πω αν τον περιποιούμαι ή όχι ούτε και το τι κάνουμε μαζί. Ανατριχιάζω όταν βλέπω τίτλους και υπότιτλους που αφορούν τη ζωή μου. Βλέπω τα περιοδικά στο περίπτερο και κάτι με πιάνει» παραδέχτηκε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην "Αγορά".

Σε ερώτηση για το αν χαρακτηρίζει ως σχέση ζωής το δεσμό της με τον Θοδωρή ανέφερε: «Δεν με ενδιαφέρει να τη χαρακτηρίσω και δεν θα πω τίποτα γι’ αυτό. Δεν μου αρέσουν οι βαρύγδουπες δηλώσεις. Όλες οι σχέσεις είναι σχέσεις ζωής και οι φιλικές και οι προσωπικές».

Παράλληλα η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο κοριτσάκι που υιοθέτησε η συνάδελφός της, Βίκυ Βολιώτη το οποίo και θα βαφτίσει, τονίζοντας: «Είναι ένα υπέροχο κοριτσάκι, το οποίο αγαπώ πάρα πολύ. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχο, έξυπνο και λαμπερό. Θα γίνει δύο ετών τον Σεπτέμβριο και θα την πούμε Άννα».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department