Skip to main content

CELEBS

Μικαέλα Φωτιάδη: «Δεν θέλω να είµαι γλάστρα στην τηλεόραση»

Την ενδιαφέρει αρκεί βέβαια να θεωρούν ότι μπορεί να σταθεί σ'αυτήν


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

H Mικαέλα Φωτιάδη, η οποία κέρδισε τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στην Ευρώπη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Real τονίζοντας ότι θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση, αν θεωρούν ότι μπορεί να σταθεί σ'αυτήν.

«Πριν βγω Σταρ Ελλάς, δεν ήµουν ικανοποιηµένη µε τους τίτλους που ήδη είχα. Ήθελα να βγω Σταρ Ελλάς και να φέρω και έναν µεγάλο τίτλο στην Ελλάδα, γιατί λυπόµουν που, ενώ οι Ελληνίδες είµαστε πανέµορφες, έχουµε πάρα πολλά χρόνια να λάβουµε έναν διεθνή τίτλο οµορφιάς. Έτσι, πήγα στον διαγωνισµό Miss Universe και επειδή το ήθελα πολύ, αγχώθηκα και δεν τα πήγα τόσο καλά όσο θα µπορούσα. Όταν µε κάλεσαν στον διαγωνισµό Miss Europe, το θεώρησα ως µια δεύτερη ευκαιρία. Και τώρα νιώθω πιο ευτυχισµένη από ποτέ», ανέφερε αρχικά.

Παλαιότερα, στο µόντελινγκ έβγαιναν πολύ καλά λεφτά, ωστόσο τώρα πια έχουν πέσει τα κασέ. Σε ερώτηση για το πόσο δύσκολος είναι ο χώρος πλέον, επισήμανε: «Τα πράγµατα είναι δύσκολα, άλλα όχι µόνο στον χώρο µου και ούτε µόνο στην Ελλάδα. Υπάρχουν χρήµατα στον χώρο, όχι τόσο όσο παλιά, αλλά σχετικά καλά για την εποχή µας, όταν το απαιτείς! Γιατί όλοι εκµεταλλεύονται τα νέα πρόσωπα και προτιµούν το τζάµπα».

Όσο για το αν η τηλεόραση την αφορά απάντησε: «Με αφορά, θα µου άρεσε, όµως µόνο αν θεωρούν πως “το έχω”. ∆εν θέλω να είµαι γλάστρα».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department