Skip to main content

CELEBS

Nicole Kidman: Η νέα της εμφάνιση μας προβλημάτησε...

Μα τι έπαθε το πρόσωπο της;



Tην μία μέρα τις έχουμε κάπως στο μυαλό μας, την άλλη εμφανίζονται αγνώριστες. Οι διάσημες κυρίες του Hollywood αγαπούν το botox και το χειρουργικό νυστέρι και οι επεμβάσεις πότε τους πάνε καλά και πότε αποδεικνύονται καταστροφικές.

H Nicole Kidman πάντως μάλλον ανήκει στην δεύτερη κατηγορία αφού από τη μία στιγμή στην άλλη την είδαμε και ...τρομάξαμε.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε με τις δύο κόρες της στο αεροδρόμιο του Σύδνεϋ, την περασμένη Πέμπτη, όπου πήγε να περάσει τις διακοπές του Πάσχα και όπως ήταν φυσικό οι παπαράτσι την πήραν στο κατόπι.

Οι φωτογραφίες από την συγκεκριμένη εμφάνιση λοιπόν πολλές και εμείς δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε πως η ηθοποιός έδειχνε πολύ διαφορετική στις εκφράσεις της. Κοινώς, δεν είχε καμία απολύτως έκφραση στο πρόσωπο της! Μήπως το παράκανε με τα botox και τις επεμβάσεις; Είπαμε να τον νικήσεις τον χρόνο βρε Nicole, αλλά να μπορείς να σκας και κάνα χαμόγελο!

3281152700000578-3506817-image-a-2_1458768800498.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department