Skip to main content

CELEBS

Victoria - David Beckham: Παίρνουν χωριστούς δρόμους!

Γιατί παίρνει «διαζύγιο» το διάσημο ζευγάρι;



Η Victoria και ο David Beckham πάνε παντού πακέτο! Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο δεμένα ζευγάρια της showbiz, με μια σχέση που έχει δοκιμαστεί πολλές φορές μέσα στα χρόνια όχι μόνο γιατί υπάρχει μεγάλη αγάπη εδώ αλλά και γιατί οι δυο τους συνεργάζονται στενά και επαγγελματικά.

Ο David Beckham, λοιπόν, σε περίπτωσεη που δεν το γνωρίζεις είναι εδώ και πολύ καιρό Γενικός Διευθυντής στην εταιρία της συζύγου του, πράγμα που σημαίνει ότι οι περιουσίες τους και οι επαγγελματικές τους υποθέσεις είναι αλληλένδετες.

Και ξαφνικά σκάσει σαν βόμβα η είδηση ότι οι δυο τους χωρίζουν τους επαγγελματικούς τους δρόμους. Που σημαίνει ότι μετά από 6 χρόνια ο David αποσύρεται από τη θέση του για να αφοσιωθεί στη δική επιχείρηση.

Τα νέα έχουν επιβεβαιωθεί και από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού και όπως ήταν αναμενόμενο οι φήμες και για τίτλους τέλους στον γάμο τους έχουν πάρει, με αυτή την αφορμή, και πάλι φωτιά.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department