Skip to main content

CELEBS

Kim Kardashian: Οι στυλιστικές της ανησυχίες επεκτείνονται στη North!

Το νέο χτένισμα της μικρής εντυπωσιάζει...



Είναι γνωστό σε όλους ότι η Kim Kardashian κάνει τα πάντα για να απασχολεί τα Μέσα. Οι κινήσεις της, το ντύσιμο της, οι φωτογραφίες της και άλλα τόσα, γίνονται καθημερινά αντικείμενο σχολιασμού.

Αυτή την φορά κατάφερε να γίνει το επίκεντρο σε πολλά sites, αλλά για τον ρόλο της ως μητέρα! Η μικρή North West, παρά την ηλικία της πολλές φορές ντύνεται σα μεγάλη, έχει βρεθεί σε fashion shows και φωτογραφήθηκε για την VOGUE μαζί με τους γονείς της. Δεν τα λες και φυσιολογικά όλα αυτά για ένα παιδί που ακόμη δεν έχει κλείσει τα τρία!

Οι τελευταίες φωτογραφίες που  κυκλοφόρησαν, ομολογουμένως μας άφησαν λίγο άφωνους. Φαίνεται πως η Kim, είχε ορέξεις να επιμεληθεί το στυλ της μικρής North. Συγκεκριμένα φρόντισε η κόρη της να ακολουθήσει την τάση της μόδας που είναι τα boxer braids.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Αυτό που μας προκάλεσε εντύπωση είναι ότι έβαλε στην North extensions! Μάλλον, αυτή την φορά το έχει παρακάνει η γνωστή τηλεπερσόνα.

north.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department