Skip to main content

CELEBS

Κωνσταντίνα Κλαψινού: «Δεν έχω βάλει ανθρώπους του χώρου στη ζωή μου. Βαριέμαι»

Υπάρχει στο μυαλό της ο γάμος;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Στην εκπομπή «Jenny Jenny» βρέθηκε το Σάββατο 16 Απριλίου η ηθοποιός Κωνσταντίνα Κλαψινού, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και τον γάμο.

«Μέχρι στιγμής δεν έχω βάλει ανθρώπους του χώρου στη ζωή μου. Είναι επιλογή μου να μην κάνω παρέα με ανθρώπους του χώρου και όσο περνά από το χέρι μου το έχω ελέγξει. Δεν μου αρέσει και στο σπίτι μου και στη δουλειά μου να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουμε το ίδιο αντικείμενο. Βαριέμαι, θέλω φεύγοντας από την δουλειά μου να ζω κάτι εντελώς διαφορετικό» ανέφερε αρχικά.

Σε ερώτηση για το πώς θέλει τον ιδανικό άνδρα, εκείνη απάντησε: «Μου αρέσει πολύ να είναι σοβαρός ο άλλος. Όχι σοβαροφανείς, να είναι σοβαρός. Σοβαρός και στον τρόπου σκέψεις του και στη ζωή του. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι από εδώ και από εκεί.»

Είναι ο γάμος καθόλου στο μυαλό της αυτή την περίοδο; «Δεν υπάρχει γιατί και δεν μου αρέσει η διαδικασία και δεν την έχω πιστέψει ακόμα, δεν ξέρω εάν βρεθεί κάποιος άνθρωπος που θα καταφέρει να μου αλλάξει όλη μου την θεωρία πάνω σε αυτό. Μέχρι στιγμής δεν έχω πιστέψει στον θεσμό του γάμου» επισήμανε.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές