Skip to main content

CELEBS

Γιώργος Λεμπέσης: Αποκάλυψε τον λόγο που χάλασε η φιλία του με τον Φοίβο

Ο αποβιβασμός του από το βαγόνι του Φοίβου, τα λόγια και οι τρίτοι άνθρωποι


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

O Γιώργος Λεμπέσης  ο οποίος μεσουρανούσε τη δεκαετία του '90, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2night Show» και μιλώντας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εξομολογήθηκε τι συνέβη και χάλασε η φιλία του και η συνεργασία του με τον Φοίβο πριν χρόνια.

«Με τον Φοίβο ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι. Αυτό που με πείραξε ήταν ότι χάλασε η φιλία μας. Τις επαγγελματικές επιλογές του καθενός, τις κατανοώ. Στεναχωρήθηκα επίσης τότε γιατί πίστευα ότι είχα πολλά ακόμα να δώσω. Προσπάθησα πάρα πολύ τότε, αλλά όταν κατέβηκα από το “βαγόνι” του Φοίβου ξαφνικά έσβησαν τα φώτα. Ούτε εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε συναυλία του Φοίβου δεν ήταν ο Λεμπέσης εκεί. Δεν γνωρίζω τον πραγματικό λόγο που έγιναν όλα αυτά, ξέρω όμως ότι τότε δεν ήταν καλό το timing, ίσως βγήκαν και πολλοί καλλιτέχνες από τα reality show, δεν βοήθησε τίποτα τότε εμένα και όλα πήγαιναν ανάποδα. Τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε.

Μπορεί να του βάλανε λόγια, αλλά τι μπορώ να κάνω εγώ γι’ αυτό; Έκανα κάποιες προσπάθειες, αλλά είδα ότι υπήρχε τοίχος και από εκεί και πέρα το σταμάτησα. Εγώ προσωπικά θέλω να πω ότι με τον Φοίβο δεν μπορώ να κρατήσω κακά συναισθήματα. Το τι χάλασε στην πορεία και στη φιλία μας, έπρεπε να είχα μάθει στη ζωή μου κάτι που δεν το ήξερα, ότι όταν μπαίνουν στη φιλία τα επαγγελματικά, τα οικονομικά, οι τρίτοι άνθρωποι και όλα αυτά, μπορεί να τα χαλάσουν όλα και θεωρώ ότι δεν ήμουν εγώ αυτός που τα χάλασε» είπε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων