Skip to main content

CELEBS

Όταν ο πρίγκιπας George μάγεψε τον Barack Obama!

Η συνάντηση στο παλάτι του Κένσινγκτον...



Μετά την συνάντηση με την βασίλισσα Ελισάβετ, ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ, βρέθηκαν στο παλάτι του Κένσινγκτον, καλεσμένοι σε ανεπίσημο δείπνο από τον πρίγκηπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον. Στο τραπέζι βρέθηκε και ο πρίγκηπας Χάρι ενώ το παλάτι δημοσίευσε το βίντεο της υποδοχής του ζεύγους Ομπάμα.

Λίγη ώρα αργότερα, το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη συνάντηση και εκεί ήταν η μεγάλη έκπληξη. Ο μικρός πρίγκηπας Τζορτζ συνάντησε τον Ομπάμα φορώντας τις πιτζάμες του και τη ρόμπα του και αντάλλαξε και μια απορημένη χειραψία με τον Ομπάμα ο οποίος φωτογραφήθηκε να έχει πέσει σκυφτός καθώς συνομιλεί με τον μικρό γιο του Ουίλιαμ.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ είχε κοιμηθεί σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι ενώ όπως αναφέρεται στον μικρό πρίγκηπα δόθηκε μια μικρή παράταση από την ώρα ύπνου, ειδικά για την περίσταση. Σε μια ακόμη φωτογραφία, ο πρίγκηπας Τζορτζ εμφανίζεται να είναι καβάλο στο ξύλινο αλογάκι, το δώρο που είχε στείλει ο Ομπάμα για τη γέννησή του.

987952_qhlkutm7nom3bvtzb8j4.png.jpg

987948_yhjl,hk.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department