Skip to main content

CELEBS

Λάμπρος Φισφής: Δεν θα πιστεύετε τι επάγγελμα είχε κάνει στο παρελθόν

Δεν πάει με τίποτα το μυαλό σας


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Λάμπρος Φισφής μιλώντας στο People αναφέρθηκε στην απόφασή του το 2006 να φύγει για την Ολλανδία για να εκπαιδευτεί στην τεχνική του stand up comedy, κάνοντας μια αποκάλυψη που λίγοι γνώριζαν.

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνίδιου Quizdom στον Alpha εξομολογήθηκε ότι έχει δουλέψει στο παρελθόν μέχρι και μεταφραστής σε γκέι σάιτ γνωριμιών!

 «Επειδή δεν έτυχε να σπουδάσω στο εξωτερικό, ήθελα πολύ να ζήσω σε μια άλλη χώρα και να δω νέα πράγματα. Αυτή η εμπειρία μου με βοήθησε πάρα πολύ. Δεν πιστεύω, πάντως, πως όλα στο εξωτερικό είναι καλύτερα. Έμεινα τέσσερα χρόνια και έκανα πολλές δουλειές για να επιβιώσω. Ξέρεις, το κλασικό κλισέ του καλλιτέχνη που κάνει οτιδήποτε για να ζήσει: Δούλεψα από βοηθός μάγειρα και σερβιτόρος, μέχρι μεταφραστής σε γκέι σάιτ γνωριμιών, υπεύθυνος tour στο Άμστερνταμ με βάρκες και επισκευαστής ποδηλάτων. Όλα αυτά για να μπορώ να συντηρώ τον εαυτό μου όσο μάθαινα stand up comedy καθώς τον πρώτο καιρό δεν πληρώνεσαι από την τέχνη σου. Έπειτα ξεκίνησα να γράφω τη σειρά και γύρισα στην Αθήνα» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department