Skip to main content

CELEBS

Prince: Ανοίχτηκε το περίφημο θησαυροφυλάκιο του!

Κι αυτά που βρέθηκαν εντός είναι απίστευτα...



To μυστικό θησαυροφυλάκιο που φέρεται να περιέχει τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Prince, ανοίχτηκε με τρυπάνι καθώς οι κωδικοί πρόσβασης ήταν γνωστοί μόνο στον τραγουδιστή που πέθανε στις 21 Απριλίου.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος κυκλοφόρησε 39 άλμπουμ και δεκάδες άλλα μουσικά έργα, πέθανε στο Paisley Park, εκεί όπου υπήρχε και το θησαυροφυλάκιο. Η Bremer Trust, η εταιρεία που έχει προσωρινά τα δικαιώματα της πνευματικής ιδιοκτησίας και περιουσίας του τραγουδιστή άνοιξε την βαριά μεταλλική πόρτα που υπήρχε στις εγκαταστάσεις και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στο εσωτερικό υπάρχει ένας ανεκτίμητης αξίας θησαυρός μουσικής με χιλιάδες ηχογραφήσεις του Prince. To ακυκλοφόρητο υλικό αρκεί για να τροφοδοτήσει ένα καινούργιο άλμπουμ κάθε χρόνο για τον επόμενο αιώνα, μεταδίδει το ABC.

Το θησαυροφυλάκιο έκρυβε ένα δωμάτιο γεμάτο ράφια τα οποία είχαν το υλικό των ηχογραφήσεων. Η είδηση της καμάρας του Prince που άνοιξε, έρχεται καθώς η αδελφή του, Tyka Nelson, ισχυρίστηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι ο τραγουδιστής δεν είχε κάνει διαθήκη, σύμφωνα με έγγραφα που κατέθεσε στη Μινεάπολη.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα