Skip to main content

CELEBS

Jennifer Aniston: Ποιό σημείο του σώματος της ...μισούσε μέχρι πρόσφατα;

Η δήλωση που μας έκανε να σκεφτούμε ότι δεν έχει αυτογνωσία...



 Η Jennifer Aniston είναι σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό People η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο για το 2016 και παρά το γεγονός ότι η νέα της ταινία δεν έχει εισπράξει και τα καλύτερα δυνατά σχόλια, εκείνη παραμένει σταθερά ένα από τα πιο hot πρόσωπα στον πλανήτη.

Στη συνέντευξη που έδωσε λοιπόν η ηθοποιός με αφορμή την επιλογή της ως το πιο όμορφο κορίτσι της showbiz, η Jen μίλησε για πολλά όπως η σχέση της με τον Justin Theroux (πόσο πολύ τον αγαπάει κτλ), τις αποτυχίες και τις επιτυχίες στη δουλειά της (αναμενόμενο) και φυσικά για την εμφάνιση της.

Έτσι εκτός από την αποκάλυψη ότι πήρε την απόφαση να φοράει πιο συχνά skinny jeans για χάρη του Justin που τα αγαπάει ιδιαιτέρως, η ηθοποιός αποκάλυψε και ποιό είναι εκείνο το σημείο στο σώμα της που κάποτε απεχθανόταν.

«Ποτέ δεν αγαπούσα τα οπίσθιά μου. Είχα πεταχτό ποπό και με πείραζαν. Τώρα, όμως, ο κόσμος πληρώνει χρήματα για να κάνει διάφορα ενέσιμα εκεί! Είναι σαν να πεθαίνεις για να κάνεις σκουότ και ξαφνικά να αναρωτιέσαι «Για περίμενε, είναι ακόμα μόδα;». Γενικά, λοιπόν, αποδέχτηκα το σώμα μου, ανεξαρτήτως μόδας».

Πάντως, εδώ που τα λέμε, και οι μόδα πρέπει να σε βόλεψε λιγάκι βρε Jen...

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department