Skip to main content

CELEBS

Σάκης Ρουβάς: Έχει σκοπό να γίνει και πάλι πατέρας;

Τι αποκάλυψε ο Έλληνας σταρ;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Καλεσμένος στην εκπομπή «42 λεπτά», που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ η Εύα Αντωνοπούλου βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για τον ερχομό του τέταρτου παιδιού του.

«Κάποια στιγμή είχα πει στην Κάτια ότι θα κάναμε πέντε παιδιά. Βεβαίως γελάγαμε και οι δύο τότε. Εκείνη δεν πίστευε καν ότι θα κάνει παιδιά. Τώρα, έχοντας τέσσερα παιδιά, καταλαβαίνω ότι όλα είναι πιθανά. Αλλά, ειλικρινά πιστεύω ότι τώρα θα μπει μια τελεία. Ο ύπνος με ένα τέταρτο παιδί στο σπίτι είναι λίγος, κυρίως για την Κάτια. Είναι συγκλoνιστικό να βλέπει κανείς τα υπόλοιπα παιδάκια που είναι μικρά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη να φροντίζουν τον μικρό τους αδελφό» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για την επιμονή της οικογένειας να επιλέγει ονόματα που ξεκινούν από «Α» τονίζοντας: «Μου αρέσει το "Α", είναι το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου, είναι εύηχο. Νομίζω και το τέταρτο από "Α", αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα.»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department