Skip to main content

CELEBS

Εva Mendes: Aπέκτησε το δεύτερο παιδί της και δεν το πήραμε χαμπάρι!

Όποιος θέλει να κρυφτεί τα καταφέρνει...



Η Eva Mendes δεν πάνε πολλά χρόνια από τότε που απέκτησε το πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της Ryan Gosling, ένα πανέμορφο κοριτσάκι την Esmeralda.

Από τότε ακούστηκαν πολλά: ότι το ζευγάρι δεν τα πάει καλά και χωρίζει, ότι η Eva ζηλεύει παρανοϊκά τoν Ryan, ότι εκείνος την πιέζει για δεύτερο παιδί προκειμένου να σώσουν τη σχέση τους αλλά εκείνη δεν θέλει. Κάποια στιγμή πάντως οι φήμες για εγκυμοσύνη έκαναν πράγματι τον γύρο του κόσμου, αφού κάπως, κάποτε οι φωτογράφοι εντόπισαν την Εva με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα.

Βέβαια λίγο αργότερα το όλο θέμα ξεχάστηκε με την Εva να σταματάει τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Και να που τώρα, σαν άλλη Κάτια Ζυγούλη, που κόντεψε να γεννήσει και να μην το πάρουμε είδηση η διάσημη ηθοποιός ανακοινώνει ότι έγινε για δέυτερη φορά μητέρα, πριν από λίγες ημέρες. 

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε και επίσημα το ζευγάρι κράτησε στην αγκαλιά του δεύτερο παιδάκι του στο μαιευτήριο St. John's Health Center στη Santa Monica, στην California, στις 8:03 a.m. στις 29 Απριλίου.

Το μωράκι είναι κοριτσάκι και οι διάσημοι γονείς της αποφάσισαν ήδη να της δώσουν το όνομα Amada Lee Gosling. Να τους ζήσει, λοιπόν!

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department