Skip to main content

CELEBS

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Το θέατρο είναι καθρέπτης της ζωής μας»

Αντιμετωπίζει με ταπεινότητα όλους τους ρόλους του


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, με αφορμή την παράσταση «Οι 12 Ένορκοι» που θα συμμετάσχει στο θεατρικό Φεστιβάλ Καλαμάτας παραχώρησε συνέντευξη στο zougla.gr μιλώντας για το θέατρο και το πώς αντιμετωπίζει τους ρόλους του.

«Το θέατρο είναι καθρέφτης της ζωής...Ο κόσμος θέλει να βλέπει την αλήθεια και την δημοκρατία να ξετυλίγεται μπροστά του...Μέσα από την παράσταση γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Ο θεατής βλέπει τον καθρέφτη του όταν βλέπει αυτήν τη δημοκρατία να εξελίσσεται μπροστά του και έχω την αίσθηση ότι όπως γίνομαι εγώ καλύτερος άνθρωπος θα γίνει καλύτερος και ο θεατής» ανέφερε ενώ επισήμανε στη συνέχεια:

«Οι ταμπέλες είναι για τους δρόμους...Όλα αλλάζουν και αυτό είναι το μεγαλείο της ζωής...H ομορφιά της ζωής είναι η διαφορετικότητα... Ότι γεννιέται είναι πάντα πιο φρέσκο από το προηγούμενο...Περνάει μια καμπή ο πλανήτης αλλά θα πάει μπροστά ο κόσμος».

Ερωτηθείς δε για τους ρόλους του ανέφερε:« Αντιμετωπίζω με ταπεινότητα και σεμνότητα όλους μου τους ρόλους...Οι ρόλοι μου στην τηλεόραση έχουν αγαπηθεί από τα μικρά παιδιά... Αυτό είναι μια ευθύνη μεγαλώνω μια γενιά».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department