Skip to main content

CELEBS

Orlando Bloom - Selena Gomez: Νέες πληροφορίες για την επίμαχη βραδιά!

Katy, ακούει;



Eδώ και μερικά εικοσιτετράωρα όλοι κουβεντιάζουν για το περίεργο ερωτικό τρίγωνο που δημιουργήθηκε μέσα σε μία νύχτα στο Hollywood.

O Orlando Bloom όντας σε σχέση με την Katy Perry εθεάθη σε club του Las Vegas αγκαλιά με τη Selena Gomez (δεν έχει αφήσει γυναίκα για γυναίκα στη showbiz). Το κακό είναι ότι οι - πάντα ετοιμοπόλεμοι - παπαράτσι τους φωτογράφησαν και το σάνδαλο πήρε φωτιά. 

Και τώρα μετά από τα το πρώτο θλιμμένο tweet της Katy στο οποίο μέσα από ένα τραγούδι της Peggy Lee εξέφρασε την απογοήτευση του για την συμπεριφορά του Orlando, μία νέα πληροφορία έρχεται για να την ταράξει ενδεχομένως ακόμα περισσότερο.

Όπως αναφέρουν άτομα που βρισκόντουσαν στο ίδιο club εκείνο το βράδυ οι δύο σταρ όχι μόνο πέρασαν όλο το βράδυ αγκαλιά αλλά έφυγαν στο τέλος και μάζι. Μάλιστα υπάρχει και μία φωτογραφία από την έξοδο του μαγαζιού όπου φαίνεται θόλα μεν, ξεκάθαρα δε να αποχωρούν παρέα. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department