Skip to main content

CELEBS

Kim Kardashian: Tεστ εγκυμοσύνης στον ...αέρα!

Πώς κατάφερε να προκαλέσει για ακόμη μία φορά...



Η Kim Kardashian μετά από πολλές προσπάθειες, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της τον Δεκέμβριο. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, μαζί με τον σύζυγο της Kanye West υποδέχτηκαν τον άντρα του σπιτιού, Saint West.

Η τηλεπερσόνα ήθελε διακαώς να αποκτήσει δεύτερο παιδί, καθώς όπως δήλωσε, ήθελε η κόρη της North West να μη μεγαλώσει μόνη. Τρίτο παιδί δεν θέλει και το δηλώνει ανελλιπώς! Είναι κάτι που όπως έχει πει, μόνο και στην σκέψη της προκαλεί πανικό.

Ένα τέτοιο πανικό βίωσε, χθες, κατά τη διάρκεια ταξιδιού της και ενώ βρισκόταν στο αεροπλάνο. Η Kim όπως ανέφερε η ίδια μέσω SnapChat, έπαθε κρίση πανικού νομίζοντας πως είναι έγκυος. Έτσι αγόρασε όχι ένα, αλλά έξι τεστ εγκυμοσύνης για να λυθεί το μυστήριο! Πήγε στην τουαλέτα του αεροπλάνου, τα έκανε, φωτογράφισε τα αποτελέσματα και τα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μέσω της εν λόγω εφαρμογής έκανε γνωστό στους ακόλουθους της πως τελικά δεν είναι έγκυος, καθώς τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Μάλιστα, σ’ ένα από τα βίντεο φαίνεται να λέει: «Είμαι στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου. Θα κάνω τεστ εγκυμοσύνης επειδή φοβάμαι».

Με αυτά και με κείνα πάλι κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλη την προσοχή...

13236066_10209309398675956_202778492_n.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department