Skip to main content

CELEBS

Αθηνά Ωνάση: Xωρίζει με τον Αλβάρο!

Να μια είδηση που δεν περιμέναμε με τίποτα...



Υπήρξαν για πάνω από μια δεκαετία ένα από τα πιο δεμένα και αγαπημένα ζευγάρια του διεθνούς τζετ σετ επιλέγοντας πάντα να κρατούν το γάμο τους μακριά από τις κοσμικές εμφανίσεις, εστιάζοντας στην οικογένεια τους και το αγαπημένο, φυσικά, άθλημα τους: την ιππασία.

Η Αθήνα Ωνάση και ο αγαπημένος της Αλβάρο, παρά τη διαφορά ηλικίας που τους χώριζε, αλλά και διάφορες άλλες δυσκολίες έφτιαξαν μία από τις καλύτερες διάσημες οικογένειες κι έτσι το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε ήταν να ακούσουμε ότι εντελώς ξαφνικά χωρίζουν.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα μέσω της βραζιλιάνικης εφημερίδας Epoca, η οποία αναφέρει πως η κρίση στον γάμο τους ήταν πλέον τόσο σοβαρή ώστε οι δυο τους δεν άντεξαν. Έτσι αποφάσισαν να χωρίσουν, παρ' όλο που άτομα από το στενό τους περιβάλλον υποστηρίζουν ότι η αγάπη αυτή είναι τόσο δυνατή που στο τέλος θα επικρατήσει.

Πάντως μία κίνηση του Αλβάρο επιβεβαιώνει το τέλος αφού ο διάσημος αθλητής έσβησε μέσα σε μία μέρα όλες τις φωτογραφίες της Αθηνάς από τους λογαριασμούς του στα social media. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα