Skip to main content

CELEBS

Ελευθερία Ρήγου: «Είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω»

Τι είπε στον εαυτό της και... ταρακουνήθηκε;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης η Ελευθερία Ρήγου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που βίωσε, αποκαλύπτοντας ότι είχε περάσει από το μυαλό της και η αυτοκτονία.

«Το παιδί μου εξερράγη. Μου είπε “δεν αντέχω άλλο, δεν αντέχω άλλο” και έβαλε τα κλάματα. “Πρέπει να αλλάξεις, δεν ξέρω τι θα κάνεις, εγώ δεν σε αντέχω άλλο. Δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση, να κλείνεσαι στο δωμάτιό σου, να τρως σαν γουρούνι, να μην ενδιαφέρεσαι για τίποτα, δεν ενδιαφέρεσαι για μένα”, μου την είπε πάρα πολύ και την είπε και στον πατέρα του, μαζί ήμασταν.

»Πονάει πάρα πολύ, αλλά από τα παιδιά μαθαίνεις. Είπα μετά “Ελευθερία, κόψε τη μαλ@@@κια και ξεκίνα”. Είδα και τις φωτογραφίες που κυκλοφορούσαν. Έφαγα πολύ κράξιμο, αλλά μου βγήκε σε καλό. Μου πέρασε η σκέψη να αυτοκτονήσω, αλλά εκεί έπαθα το σοκ μέσα μου και λέω “τι λες μωρή; Έχεις έναν παίδαρο 1.90μ και θα τον αφήσεις χωρίς μάνα;”» είπε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department