Skip to main content

CELEBS

Και η Lily-Rose Depp παίρνει θέση στο πλευρό του πατέρα της!

Η κόρη του ηθοποιού αδείαζει την Amber Heard...



Ένα - ένα τα άτομα απο το στενό περιβάλλον του Johnny Depp τάσσονται στο πλευρό του στη διαμάχη του με την πρώην σύζυγο του Amber Heard. 

Ως γνωστόν η 30χρονη ηθοποιός κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες αίτηση διαζυγίου διεκδικώντας τεράστια διατροφή από τον Depp και όταν είδε ότι οι απαιτήσεις της μάλλον δεν θα εισακουστούν από το δικαστήριο, εμφανίστηκε ξανά στη δικαιοσύνη με μία τεράστια μελανιά στο πρόσωπο, ισχυριζόμενη ότι o Johnny της έσπασε ένα κινητό στο πρόσωπο. 

Η αλήθεια είναι ότι οι πάντες αντιμετώπισαν με τη μία τον συγκεκριμένο ισχυρισμό με δυσπιστία και τώρα νέα στοιχεία έρχονται να επιβεβαιώσουν την πεποίθηση μας ότι ο ηθοποιός δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. 

Πρώτα η πρώην σύντροφος του, Vaness Paradis έσπευσε να τον υπερασπιστεί δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι κάτι τέτοιο αποκλείεται να συνέβη, ότι ο Depp δεν υπήρξε ποτέ βίαιος απέναντι της και ότι είναι ο πιο στοργικός άνθρωπος που ξέρει. 

Και μία μόλις μέρα μετά και η κόρη του Lily - Rose Depp βγαίνει και μιλάει για τον πατέρα της δημοσίως, δηλώνοντας ότι καλύτερος μπαμπάς στον κόσμο δεν υπάρχει. 

Συγκεκριμένο το 17χρονο μοντέλο δημοσίευσε στα social media μια τρυφερή παιδική φωτογραφία της μαζί του ενώ παράλληλα έγραψε: «Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο γλυκός και δοτικός άνθρωπος που γνωρίζω. Έχει υπάρξει ένας υπέροχος πατέρας για μένα και για τον αδερφό μου και όλοι όσοι τον γνωρίζουν θα έλεγαν ακριβώς το ίδιο».

Λίγες ώρες αργότερα, η Lily-Rose Depp κοινοποίησε παράλληλα ένα κείμενο που ανέφερε ότι η αστυνομία του Los Angeles που κλήθηκε κατ’ οίκον τη βραδιά του υποτιθέμενου ξυλοδαρμού της Amber Heard, δεν βρήκε κανένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει τις κατηγορίες της.

Αmber φοβόμαστε ότι δεν θα έχεις καλά ξεμπερδέματα.

19df3f2b0ce3e603bfddcfd2b0e511ed_df9cc.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department