Skip to main content

CELEBS

Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Yπάρχουν όντως προβλήματα στον γάμο τους;

To πρωτοσέλιδο και οι φήμες...



Και εδώ έχουμε το εξώφυλλο της ημέρας. Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως είναι ένα από τα πιο φυσιολογικά και αγαπημένα διάσημα ζευγάρια. 

Κ όμως για πρώτη φορά οι φήμες για προβλήματα στη σχέση τους είναι πραγματικά πολύ έντονες. Σύμφωνα, με πληροφορίες, λοιπόν, το πριγκιπικό ζευγάρι περνά μία κρίση στο γάμο του, κάτι που τους έχει οδηγήσει στην καρέκλα ενός σύμβουλου γάμου. Η πίεση και οι διαφωνίες για την ανατροφή των παιδιών τους είναι και οι αιτίες που έχουν μαζευτεί μαύρα πυκνά σύννεφα πάνω από το γάμο τους. Η Kate έχει ένα αρκετά πιεσμένο καθημερινό πρόγραμμα και ο William πολλές διαφορές διαφωνεί με τον τρόπο που μεγαλώνει τα παιδιά τους.

Αυτές οι διαφορές υπάρχουν πια ανάμεσα σε πολλά ζευγάρια και ελπίζουμε να βρεθεί γρήγορα η ΄΄χρυσή τομή΄΄. Είναι άλλωστε γεννημένοι ο ένας με τον άλλον και ο χωρισμός αυτός θα είναι πολύ άδικος και στενάχωρος.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα