Skip to main content

CELEBS

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Έχω ένα θέμα με τη σειρά "Αστυνόμος Μπέκας"»

Τι είπε για τη σειρά «Μάλιστα σεφ!»;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τις δουλειές του στην τηλεόραση, αποκαλύπτοντας γιατί έχει θέμα με τον Αστυνόμο Μπέκα.

«Πολλές φορές δεν φταίνε οι ηθοποιοί για το ότι σε ταυτίζουν με έναν ρόλο. Δηλαδή υπάρχουν ρόλοι οι οποίοι σε ακολουθούν είτε επειδή έχουν γίνει δημοφιλείς, είτε για κάποιο άλλο λόγο. Ας πούμε εγώ έχω ένα θέμα με τον "Μπέκα", η οποία σειρά πήγε πάρα πολύ καλά, αλλά παίζεται διαρκώς σε επανάληψη. Αλλά δεν ευθύνεσαι εσύ. Γιατί εγώ δεν θέλω να παίζεται σε επανάληψη. Άρα καθορίζει ένα μεγάλο μέρος του πως σε βλέπει ο άλλος. Άμα σε βλέπει κάθε μέρα στο σπίτι του. Δεν μου είναι δυσάρεστο από τη μία, αλλά θα προτιμούσα να μην παίζεται συνέχεια», δήλωσε στην εκπομπή «Όλα Καλά» ο ηθοποιός.

Όσο για τη σειρά «Μάλιστα σεφ!» στην οποία πρωταγωνιστεί στο MEGA τόνισε: «Εάν δεν υπάρχει πρόβλημα με τα κανάλια, με το MEGA που φιλοξενεί τη σειρά "Μάλιστα σεφ!" από ότι ξέρω εκδήλωσαν επιθυμία να πάει η σειρά και του χρόνου, αλλά αυτό εσείς ξέρετε καλύτερα στα μέσα ότι είναι λίγο φλου με όλη αυτή την κατάσταση γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα κανάλια».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department