Skip to main content

CELEBS

Κατερίνα Στικούδη: «Θα μπορούσα να είμαι μ' έναν περιπτερά ή μ' έναν ταξιτζή»

Τι αναζητά σε έναν σύντροφο;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Κατερίνα Στικούδη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Big Fish» μίλησε για τον έρωτα τονίζοντας ότι θα μπορούσε να είναι μαζί με έναν περιπτερά στο επάγγελμα ή με έναν ταξιτζή.

Στην ερώτηση αν έχει ζήσει αυτό που λέμε τον μεγάλο έρωτα απάντησε: «Είμαι τριάντα ετών και, ναι, έχω ζήσει τον έρωτα. Αν ήταν ο μεγάλος έρωτας, ο χρόνος θα το δείξει»

Κληθείς να απαντήσει τι αναζητά σε έναν σύντροφο είπε: «Κατανόηση, αγάπη, να μην είναι εγωιστής και να έχουμε χημεία. Θέλω να γελάμε με τα ίδια πράγματα, να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, να καταλαβαίνει και να σέβεται τη δουλειά μου.»

Όσο για το αν πιστεύει ότι φοβούνται οι άνδρες τον δυναμισμό που αποπνέει τόνισε: «Είναι θέμα ανθρώπου να καταλαβαίνει και να αποδέχεται τη δουλειά σου. Παλιά έλεγα ότι ο δυναμισμός είναι γοητευτικός και αρέσει στον άντρα. Έχω αναθεωρήσει και πλέον πιστεύω ότι πολλές φορές δημιουργεί ανταγωνισμό σε ένα ζευγάρι. Και όταν υπάρχει ανταγωνισμός, σημαίνει ότι δεν υπάρχει αγάπη. Όταν αγαπάς τον σύντροφο σου, τον θαυμάζεις και χαίρεσαι με την επιτυχία του. Θα μπορούσα να είμαι με έναν περιπτερά, με έναν ταξιτζή, δεν με νοιάζει η δουλειά του άλλου. Θέλω να περνάω καλά και να γελάω μαζί του.»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department