Skip to main content

CELEBS

Madonna: To μήνυμα στο Instagram για τα θύματα του Ορλάντο!

H βασίλισσα της ποπ στο πλευρό τους...



Η 12η Ιουνίου βάφτηκε με αίμα, καθώς ακραίος Ισλαμιστής σκότωσε 49 άτομα σε gay bar του Orlando. Το τραγικό αυτό γεγονός συγκλόνισε τον πλανήτη και πολλοί θέλησαν να εκφράσουν την θλίψη και την συμπαράσταση τους, μέσω των social media.

Τον ίδιο τρόπο επέλεξε και η Madonna, αναρτώντας μια εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η βασίλισσα της pop, εκδήλωσε την στενοχώρια της για το φονικό δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που απεικονίζει το θρυλικό φιλί που αντάλλαξε με την Britney Spears στα MTV του 2013. Με αυτό τον τρόπο και την λεζάντα: «Γκέι ή στρέιτ, όχι στο μίσος. Σταματήστε το μίσος. Σταματήστε τη βία. #revolutionoflove», θέλησε να τονίσει πως η διαφορετικότητα στην σεξουαλικότητα δε μας κάνει διαφορετικούς.

Η ανάρτηση της αυτή όμως, προκάλεσε τις αντιδράσεις των διαδικτυακών της φίλων. Πολλοί υποστήριξαν πως επέλεξε τον λάθος τρόπο να συμπαρασταθεί, καθώς με αυτή την φωτογραφία προβάλλει τον εαυτό της. «Πενήντα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εσύ ασχολείσαι με τον εαυτό σου;», «δεν είσαι λεσβία και αυτό είναι ένα ψεύτικο φιλί», ήταν μερικά από τα σχόλια.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department