Skip to main content

CELEBS

Στην Ελλάδα ήρθαν οι ήρωες του «Game of Thrones»

Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς βρέθηκαν στη Λέσβο, καλώντας όλο τον κόσμο να ταξιδέψει στο νησί του Αιγαίου.


Κατερίνα Σαρρή

 

Στη Μυτιλήνη βρέθηκαν τρεις από τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς «Game of Thrones», καλεσμένοι της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης IRC. Στόχος τους, να διεθνοποιήσουν το θέμα των εγκλωβισμένων στην Ελλάδα προσφύγων που φιλοξενούνται στον δημοτικό καταυλισμό του Καρά Τεπέ.

Ο «Σερ Ντάβος», η «Άρυα Σταρκ» και η «Σέρσι Λάνιστερ» συναντήθηκαν με τους πρόσφυγες στον Καρά Τεπέ, συζήτησαν μαζί τους και έπαιξαν με τα παιδιά. 

Ας σημειωθεί ότι αφήνοντας πίσω τους το κάστρο του «Winterfell», οι πρωταγωνιστές του «Game of Thrones» φωτογραφήθηκαν στο κάστρο της Μυτιλήνης, που, όπως είπε ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, μιλώντας μαζί τους, "θα μπορούσε σίγουρα να φιλοξενήσει μέρος των γυρισμάτων, καθώς το ασύγκριτο φυσικό τοπίο και η ομορφιά του ταιριάζουν απόλυτα με τον επικό χαρακτήρα της σειράς". 

Εκείνοι εντυπωσιάστηκαν και κάλεσαν τον κόσμο να επισκεφτεί το νησί.

"Καλούμε όλο το κόσμο να έρθει και να το επισκεφτεί, ειδικότερα εκείνους που δίστασαν να το κάνουν φέτος, ακυρώνοντας τις κρατήσεις τους. Ευχαριστούμε τον λαό της Λέσβου για τα όσα έκαναν για τους πρόσφυγες. Είμαστε εδώ για να πούμε σε όλο τον κόσμο πως η Λέσβος είναι ένα πανέμορφο και ασφαλές νησί".

 

katthrones3.jpg

 

katthrones4.jpg

katthrones5.jpg

 

katthrones6.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department