Skip to main content

CELEBS

Δέσποινα Καμπούρη: «Είμαι τρισευτυχισμένη»

Αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η μικρή


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία χάρισε στον σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη το δεύτερο παιδάκι τους, που είναι και πάλι γένους θυληκού.

Το ζευγάρι το μεσημέρι της Πέμπτης επέστρεψε στο σπίτι με το νέο μέλος της οικογένειας, με τη δημοσιογράφο να είναι πανευτυχής.

«Αυτό το μωρό ήρθε στον κόσμο γιατί το ήθελε πάρα πολύ η Έλενα. Μας το ζητούσε σχεδόν κάθε μέρα. Οπότε είναι πολύ χαρούμενη! Το έχει δει σαν ένα πολύ μεγάλο δώρο που μας έστειλε ο θεούλης. Πιστεύω θα είναι πολύ καλή αδερφή» και πρόσθεσε πως: «Είμαι τρισευτυχισμένη. Νιώθω ότι πετάω στα σύννεφα! Είναι πολύτιμο δώρο αυτό το μωρό για την οικογένεια μας. Το θέλαμε πάρα πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα του «Happy Day».

Όσο για το όνομα της νεογέννητης εξομολογήθηκε: «Θα τη βαφτίσουμε Χριστίνα. Είναι το όνομα της μαμάς μου και είχαμε αποφασίσει από την αρχή να της δώσουμε αυτό το όνομα».

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department