Skip to main content

CELEBS

Ευαγγελία Αραβανή: «Απολαμβάνω την ελευθερία μου»

Το λάθος της είναι η... ευγένεια


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 Η Ευαγγελία Αραβανή μίλησε στο TV Έθνος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η προσωπική της ζωή βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας, τονίζοντας με νόημα ότι απολαμβάνει την ελευθερία της.

Πολλές φορές η προσωπική ζωή της βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας. Σε ενοχλεί;

«Όταν είσαι σε αυτόν τον χώρο ασχολούνται με την προσωπική σου ζωή. Ειδικά αν έχεις σχέση με έναν άνθρωπο που είναι και εκείνος μέσα στον χώρο δεν μπορείς να το αποφύγεις. Εχει σημασία το πώς το χειρίζεσαι. Αν θελήσω να πάω μια βόλτα στη Γλυφάδα ή στην Κηφισιά που γνωρίζω ότι υπάρχουν φωτογράφοι φταίω και εγώ. Δεν μπορούν να με βγάλουν φωτογραφίες και μετά να το αρνούμαι. Από την άλλη το ότι σε βλέπουν με κάποιον και πρέπει να σου χρεώνουν ότι είναι σύντροφός σου είναι παρατραβηγμένο».

-Θεωρείτε ότι στο παρελθόν είχατε κάνει κάποια λάθη;

«Όχι, δεν θα το έλεγα. Μπορεί το λάθος μου να είναι ότι πάντα ήμουν ευγενική και γλυκιά με όλο τον κόσμο και θεωρούσα ότι όλοι είναι άνθρωποι σαν εμένα, ενώ τελικά αποσκοπούσαν σε άλλα πράγματα.»

-Δηλώσατε ότι είστε μόνη και απολαμβάνετε την ελευθερία σας.

«Ναι, ισχύει. Είχα φορτωμένο πρόγραμμα και μου άρεσε τις στιγμές που μπορούσα να χαλαρώσω να βλέπω φίλους μου, να πάω μια βόλτα να ξεχαστώ ή ακόμη και να ξεκουραστώ στο σπίτι μου. Όλο αυτό με γέμιζε.»

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department