Skip to main content

CELEBS

O Aνδρέας Λέοντας μεγάλος νικητής του X-FACTOR

Φαντασμαγορικό θέαμα με δραματικό φινάλε


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Έπεσε την Παρασκευή η αυλαία στο φαντασμαγορικό show του ΣΚΑΪ, X-FACTOR, με τον Ανδρέα Λέοντα να αναδεικνύεται νικητής, παίρνοντας το μεγάλο έπαθλο: ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη FeelGood Records κι ένα αυτοκίνητο.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς για ακόμα μία φορά κέρδισε τις εντυπώσεις με τη λάμψη του και το ταλέντο του, ενώ και οι κριτές Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης κατά τη διάρκεια του τελευταίου live ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι.

Όχι μόνο για την επικείμενη ανάδειξη του νικητή, αλλά και για την εμφάνιση on stage της τελικής 16άδας των συμμετεχόντων του “The X-Factor”, που έδωσε τη δική της ευχάριστη νότα στη λαμπερή βραδιά του τελικού.

Οι τρεις φιναλίστ ήταν ο Ίαν Στρατής, Ανδρέας Λέοντα και οι Stereo Soul έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην ερμηνεία των τραγουδιών τους κάνοντας το έργο των τηλεθεατών που καλούνταν να ψηφίσουν, δυσκολότερο από ποτέ.

Η αποχώρηση των Stereo Soul άφησε τους δύο νεαρούς να παλέψουν για τον τίτλο του X-Factor με το κοινό να αναδεικνύει τελικά νικητή για το 2016 τον Ανδρέα Λέοντα.

Ο Ίαν Στρατής ερμήνευσε το «Gorilla» και ο Ανδρέας Λέοντας το «Θεός αν είναι». Οι δύο παίκτες ανήκαν στην ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους ενώ οι Stereo Soul που αποχώρησαν πρώτοι, στην ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη.

Όλος ο τελικός για όσους θέλετε να τον ξαναδείτε:

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department