Skip to main content

CELEBS

Η τρέλα πάει Hollywood: Celebrities- oπαδοί της νέας τάσης "δάγκωσε με"

Έχουμε ακούσει για τις ιδιοτροπίες των πλουσίων, αυτό  όμως τα ξεπερνάει όλα!


Κατερίνα Σαρρή

Οι celebrities του Hollywood είναι ανοικτοί σε κάθε περίεργο και πρωτοποριακό που τους πλασάρουν και δεν διστάζουν να το δοκιμάσουν αν μάλιστα είναι και τελευταία λέξη της μόδας..

Τώρα και στο μασάζ η δαγκωματιά είναι αυτή που κάνει διαφορά. Από τον Kanie West, και την Kim Kardashian έως την Katy Perry δεν είναι λίγα εκείνα τα αστέρια που πληρώνουν από 150 έως 250 δολάρια για ένα ιδιόρρυθμο μασάζ διάρκειας μίας ώρας.

Η μασέζ Doroth Stein  «υπογράφει» το συγκεκριμένο μασάζ στη διάρκεια του οποίου δαγκώνει, ναι δαγκώνει, τους πελάτες της στην πλάτη.

Σύμφωνα με το “Hollywood report”, η Stein που δουλεύει με πλούσιους και διάσημους από το 1980 υποστηρίζει πως η δαγκωματιές βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος.

"Είναι πολύ ανώτερο από τις βεντούζες" λέει η ίδια.

Η καριέρα της Ντόροθι χτίστηκε σιγά-σιγά. Για να παρακολουθεί, χωρίς εισιτήριο, συναυλίες και σόου προσέφερε δωρεάν τις υπηρεσίες της σε ροκ σταρς και μουσικούς.

"Πήγαινα σε όλες τις εμφανίσεις των Def Leppard και έκανα μασάζ σε όλα τα μέλη του συγκροτήματος. Δημιούργησα έτσι ένα δίκτυο ανθρώπων".

Έκτοτε το «τσάμπα» τελείωσε για την μασέζ και η φήμη της απλώθηκε σε όλο τον πλανήτη των διασημοτήτων, αν και δεν επιθυμούν όλοι να τους... δαγκώσει.

aaakata3.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department