Skip to main content

CELEBS

Έντονη αδιαθεσία για τον Νικήτα Τσακιρογλου επί σκηνής-Κατέληξε στο νοσοκομείο

Αποδείχθηκε παληκάρι και δεν σταμάτησε την παράσταση


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Από ένα απρόοπτο επισκιάστηκε η χθεσινή παράσταση Αντιγόνη στη σκηνή του Αρχαίου Θεάτρου Οινιάδων.

Πιο συγκεκριμένα ο Νικήτας Τσακίρογλου, ο οποίος υποδύεται τον Κρέοντα αντιμετώπισε μεγάλη αδιαθεσία επί σκηνής, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Η παράσταση ξεκίνησε στις 21.45, ωστόσο γύρω στις 10.30 έγινε στο παρασκήνιο αντιληπτή μεγάλη κινητικότητα καθώς ο μεγάλος τραγωδός εμφάνισε πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr έσπευσε ιατρός, μέλη της ΕΟΕΔ και άλλοι συντελεστές της παράστασης για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά και ο δήμαρχος Μεσολογγίου για να συμπαρασταθεί στον μεγάλο ηθοποιό.

Ωστόσο, ενώ θα περίμενε κανείς να μην συνεχίσει την παράσταση, όπως άλλωστε τον συμβούλευσε ο ιατρός, ο Νικήτας Τσακίρογλου έσφιξε τα δόντια, βγήκε στη σκηνή και συνέχισε μέχρι τέλους. Έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και καταχειροκροτήθηκε όπως όλοι οι ηθοποιοί.

Την ώρα της αποχώρησης των θεατών στο χώρο κατέφθασε  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον Νικήτα Τσακίρογλου στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department