Skip to main content

CELEBS

Στην Κέρκυρα έγινε ο γάμος "αλα ελληνικά” για τον Τεξανό βασιλιά του Real estate με Ελληνίδα δικηγόρο

«Ο διάσημη ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» υπήρξε πηγή έμπνευσης για τον Ryan Serhant και την Ελληνίδα δικηγόρο Αιμιλία Μπεχράκη.


Κατερίνα Σαρρή

Τον Σεπτέμβριο του 2014 το «ναι» που είπε η δικηγόρος Αιμιλία Μπεχράκη στον γονατιστό αγαπημένο της που της πρόσφερε το μονόπετρο στην έρημη Times Square έκανε τον γύρο του κόσμου. Ο Ryan Serhant στα 32 χρόνια του διαθέτει στο μεσιτικό χαρτοφυλάκιό του πωλήσεις ακινήτων άνω του 1 δισ. δολαρίων και μια ανερχόμενη τηλεοπτική καριέρα στο κανάλι BRAVO του ομίλου NBC, τώρα έκλεισε σχεδόν τη μισή Κέρκυρα για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του. 

Ο παραμυθένιος γάμος και η εντυπωσιακή γαμήλια δεξίωση που έγινε στην πισίνα όπου κολύμπησε ο θρυλικός James Bond πριν λίγες μέρες καλύφθηκαν από αμερικανικό δίκτυο, μεταφέροντας στους τηλεοπτικούς δέκτες των ΗΠΑ άρωμα Ελλάδας αλλά και την αίσθηση ενός μεγάλου έρωτα.  Ο Ryan και οι φίλοι του πήγαν με καΐκι στο Ποντικονήσι περιμένοντας με αγωνία τη νύφη. Μαζί τους και τα 12 μέλη του αμερικανικού τηλεοπτικού συνεργείου καθώς και 10μελές ελληνικό συνεργείο, οι οποίοι όλες τις προηγούμενες μέρες είχαν απαθανατίσει με την κάμερα τις προετοιμασίες του γάμου, τα πάρτι, καθώς και τις προσωπικές στιγμές του ζευγαριού για να προβληθούν σε ειδική εκπομπή στο κανάλι BRAVO. 

 

aaaaakatgam4.jpg

Συνολικά για τη γαμήλια τελετή ήρθαν από τις ΗΠΑ 130 άτομα, στην πλειονότητά τους επιχειρηματίες της Νέας Υόρκης με έμφαση στον κατασκευαστικό και τον τραπεζικό τομέα, αλλά και επιχειρηματίες από Βοστόνη, Αριζόνα, Οχάιο και Μοντάνα. Το ζευγάρι επέλεξε την Κέρκυρα λόγω της γραφικότητάς της και της βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής της.

"Παντρευτήκαμε στην Κέρκυρα γιατί επιθυμούσαμε ο γάμος μας να έχει διαφορετικό χρώμα. Κάτι ξεχωριστό. Ήθελα οι καλεσμένοι μας να δουν κάτι διαφορετικό, αφού οι Αμερικανοί όταν έρχονται στην Ελλάδα κάνουν διακοπές κυρίως σε Μύκονο και Σαντορίνη". 

Η γαμήλια δεξίωση δόθηκε στην πισίνα της βίλας Σίλβα, μιας από τις ακριβότερες κατοικίες στην Ελλάδα, χτισμένη σε κατάφυτη έκταση 80 στρεμμάτων δίπλα στο Μον Ρεπό, την οποία είχαν νοικιάσει οι νεόνυμφοι για 15 μέρες.

 

aaaaakatgam6.jpg

 

Αυτό που θεωρείται σίγουρο είναι ότι ο γάµος κόστισε πολλά εκατοµµύρια δολάρια, κάτι που δεν αποτελεί πρόβληµα για τον Τεξανό, καθώς διαθέτει ένα από τα µεγαλύτερα µεσιτικά γραφεία σε Νέα Υόρκη και Λος Αντζελες και πουλάει ακίνητα σε Αµερικανούς και Ρώσους µεγιστάνες, Άραβες κροίσους, πάµπλουτους Έλληνες και µεγάλα ονόµατα της βιοµηχανίας του θεάµατος, όπως η Jenifer Lopez και ο Leonardo Di Capriο.

Η Αιμιλία Μπεχράκη, είναι  επικεφαλής νομικός για τις ΗΠΑ ενός παγκόσμιου ναυτιλιακού κολοσσού με έδρα τη Γενεύη «Είμαι γεννημένη και έχω μεγαλώσει στη Νέα Υόρκη και το να κλείσεις την Times Square απλά δεν γίνεται ποτέ. Το πρωινό εκείνο μου είπε ότι θα πάμε με το αυτοκίνητο στη Βοστόνη. Κάποια στιγμή σταματήσαμε υποτίθεται για να πάρουμε έναν καφέ και βρέθηκα στην άδεια πλατεία να μου ζητά να τον παντρευτώ και φυσικά να λέω ναι!», είχε πει τότε που ο καλός της είχ ε “κλείσει” τη Time Square για να της κάνει πρόταση γάμου.

aaaaakatgam3.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department